Waarom Bitcoin records gaan breken

Er zijn interessante maanden aangebroken. Het einde van 2018 nadert nu rap, de periode waarin Bitcoin voorgaande jaren telkens weer wist te ontploffen. Tevens is het ook de periode waarvoor analisten en experts begin dit jaar astronomische voorspellingen hebben gedaan. Een van die grote namen is Mike Novogratz.

Bitcoin

Bitcoin in 2019

Mike Novogratz is CEO van crypto-investeringsmaatschappij Galaxy Digital. De voormalig Goldman Sachs-bankier en miljardair was begin dit jaar ondanks de rode cijfers zeer bullish. Hij deed samen met talloze andere prominente namen grootste voorspellingen voor eind 2018.

Een periode die toen nog in de verre toekomst lag. Nu is het echter zover, en begint de tijd te dringen. Links en rechts beginnen analisten hun targets en voorspellingen bij te stellen. Dat geldt nu ook voor Novogratz.

Novogratz voorspelt dat ook de grote institutionele spelers last zullen krijgen van FOMO (Fear of missing out). Oftewel, de angst om de lucratieve cryptoboot te missen. Dat zal volgens de miljardair leiden tot koersstijgingen in de komende maanden, terwijl crypto-assets mainstream worden en traditionele investeerders de overstap naar crypto maken.

Bron: Want.nl