Bitcoin stabiel – Altcoins dalen

Gisteren zagen we een redelijk stabiele beurs. Vandaag is dit anders. Waar de Bitcoin stabiel blijft verliezen de meeste Altcoins flink. Zowel binnen de top-10 als binnen de top-25 zien we dan ook vooral rode cijfers. Dit leidt uiteraard tot nieuws en van dat nieuws bieden we je, zoals elke dag, een selectie. Ook kijken we vooruit naar de handelsdag die voor ons ligt. De crypto-agenda en vooruitblik voor de komende 24 uur brengen je op de hoogte van wat komen gaat. Of de koersen goed door de handelsdag komen zie je vanavond op de site van CryptoClan.nl en morgen brengen wij je met een nieuwe crypto-analyse volledig op de hoogte. Uiteraard beginnen we met de analyses van vandaag.

Crypto-analyse Bitcoin en Altcoin top 10:

De grafische crypto-analyse van vandaag laat de situatie treffend zien. De Bitcoin blijft redelijk stabiel rond de koers van gisteren, terwijl de Altcoins op Bitcoin Cash (BCH) na hun positie moeten inleveren. Zo verloor Stellar (XLM) haar winst van gisteren en heeft zij nu de twijfelachtige eer om als grootste daler uit de top-10 genoemd te worden. Dat de aanhoudende negativiteit ook niet goed is voor de weekkoersen van de Altcoins laat ons grafische crypto-overzicht treffend zien.
Crypto-analyse 14 november: Bitcoin stabiel Altcoins dalen
Crypto-analyse 14 november: Bitcoin stabiel Altcoins dalen. Live koersen vastgelegd om 7.55 uur. TradeinCrypto.com

Crypto-analyse overige Altcoins:

Ook buiten de top-10 is er niet heel veel te genieten als je naar het koersoverzicht kijkt. De negatieve dagkoersen hebben ook hier de overhand. Alleen de Iota (MIOTA) en Ethereum Classic (ETC) noteren met + 0,04% en + 1,87% positieve dagkoersen. De Nem (XEM) levert haar winst weer snel in en is met een verlies van – 9,32 % ten opzichte van gisteren de grootste daler.

Altcoins

Deze analyse laat zien dat de kans groot is dat Ripple (XRP) nog een flinke koerssprong maakt voor het einde van het jaar. Het feit dat de CEO meedeelde dat zij steeds vaker de plek van SWIFT als betaalprovideroverneemt zal daar vast aan bijdragen. Naar mate de hard fork voor Bitcoin Cash (BCH), gepland voor morgen, dichterbij komt lopen de gemoederen hoog op. Dit artikel geeft een overzicht en analyse.

Het nieuws dat Stellar (XLM) met IBM aan een globaal betaalsysteem werkt zorgde ervoor dat zij korte tijd de vijfde plek van meest verhandelde cryptomunten overnam (inmiddels is zij weer zesde). Op basis van deze analyse lijkt Stellar een mooie toekomst tegemoet te gaan.

Cardano (ADA) heeft afscheid genomen van haar CEO en een interim bestuurder benoemd die de munt moet gaan verbeteren. Gebruikers reageren positief.

De kleine cryptomunt Etheera (ETA) doet bij niet veel mensen een belletje rinkelen. Dat is wellicht binnenkort anders, want de munt schreef een rendement van 80.000 % (jawel, tachtigduizend procent) in 14 dagen. In dit artikel een kennismaking.

Bron: Want.nl